Бизнес планы и сметы

Тігіпко: затягування пенсійної реформи - саботаж
Просмотров всего: 2714
Просмотров сегодня: 1
Опубликовано: 2011-03-18

Тігіпко: затягування пенсійної реформи - саботаж

Рішення про затягування з розглядом пенсійної реформи в парламенті є саботажем курсу країни на реформи.

Про це заявив віце-прем'єр Сергій Тігіпко, повідомляє прес-служба уряду.

"Владі бракує політичної волі взяти на себе відповідальність за непопулярні реформи. Це недоречний популізм, популізм у найкращих політичних традиціях минулих років", – заявив урядовець.

"Необхідність підвищення пенсійного віку насправді очевидна для всіх експертів. У противників цього є тільки політичне позерство, бажання сподобатися і немає жодного серйозного аргументу", - упевнений Тігіпко.

Віце-прем’єр також наголосив, що гальмування пенсійної реформи стане перешкодою в боротьбі з бідністю в країні, адже найбіднішими українцями є самотні літні пенсіонери.

"Це значить, не буде чим платити пенсії, зарплати. Заговорюючи пенсійну реформу, ми консервуємо бідність у країні", - вважає Тігіпко.

Також, на думку урядовця, зволікання з реформою серйозно ускладнить процес реалізації програм співробітництва з міжнародними організаціями та стане перешкодою на шляху євроінтеграції.

"Більше обговорювати пенсійну реформу

не можна. Обговорення породжують тільки обговорення. Настав час діяти", - заявив Тігіпко.

Як відомо, раніше лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що Верховна Рада повернеться до Пенсійної реформи на початку квітня.

Источник: ubr.ua
Наиболее популярные материалы по теме Пенсии
Комментарии
Всего: 0
Нет комментариев